header-afbeelding-about-3x2
Perfect positioneren en plaatsen

Waarom de Exalynz

Kunstwerken op de traditionele manier ophangen is een lastige klus waarbij er makkelijk foutjes insluipen. Het blijft wel mensenwerk natuurlijk. Het kunstwerk loopt kans op beschadigingen als het door handen gedragen wordt tijdens het uitmeten, positioneren en ophangen. Met de Exalynz kan dit praktischer, nauwkeuriger en zonder risico’s.

FAQ

De beveiligingssensor voorkomt dat de ophangarmen horizontaal bewegen als er een kunstwerk op de Exalynz hangt.

Wij leveren de Exalynz op uw locatie met een hands-on training van onze specialist.

Met de Exalynz reduceer je menselijk handelen en fysiek contact met het kunstwerk. Dat voorkomt meetfouten en afwijkingen bij het bepalen van de positie.

Over de ontwikkelaars

Theo Schrijver Interieurbouw

Theo Schrijver is een specialistische stand- en interieurbouwer. Vanuit zijn werk heeft hij ervaren welke problematiek het ophangen en positioneren van kunstattributen met zich meebrengt. Door kennis, inzicht en methodes te combineren is de Exalynz ontstaan.

Bacron Aluminium profiel systemen

Bacron ontwerpt en bouwt aluminium constructies voor de machinebouw. De onderneming is maatwerkspecialist en beschikt over eigen ontwerpers en engineers. Samen met Theo Schrijver Interieurbouw heeft zij de Exalynz ontwikkeld en vormgegeven. De software en de besturingssystemen zijn ontwikkeld door een gespecialiseerde partner.

Exalynz lift
Exalynz lift
Exalynz lift

Testimonials

Exalynz_quote_icon

Verbazingwekkend hoe eenvoudig, handig en met grote nauwkeurigheid de ophangpunten van een schilderij worden bepaald. Wij overwegen om binnenkort de EXALYNZ aan te schaffen.

contact-about

Contact

Interesse in ons excellente ophangsysteem Exalynz? Of wilt u meer informatie ontvangen of een demonstratie? Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons product.

Scroll naar boven